z
Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-12-14 15:00:00

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος πραγματοποίησε εκ νέου συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Καζαδέης Λευτέρης.

Δύο ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν:

1. Το πρώτο αφορά την προώθηση της Μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για την Ανακατασκευή Γηπέδων Μπάσκετ. Ειδικότερα, η μελέτη περιλαμβάνει την επίστρωση τριών υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ στους αθλητικούς χώρους ομαδικής άθλησης του Δήμου Πετρούπολης και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Αγίας Τριάδας και των γηπέδων Γρηγορίου.
Η δαπάνη για το προαναφερθέν έργο προϋπολογίσθηκε στο ποσό των 84.852,00 ευρώ. Ο κ. Συναδινός δεσμεύτηκε ότι η Γενική Γραμματεία πρόκειται άμεσα να προχωρήσει σε ενέργειες για την χρηματοδότησή του.

2. Το δεύτερο σχετίζεται με την ολοκλήρωση του ημιτελούς έργου για την κατασκευή του Εθνικού Σταδίου, στο Ποικίλο Όρος, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Η συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος ήταν διεξοδική και κατέληξε στην μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνία για το ότι είναι άκρως απαραίτητη η λύση της ισχύουσας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Γενικής Γραμματείας και Δήμου Πετρούπολης και η εκ νέου σύνταξή της, έτσι ώστε να προχωρήσει το συγκεκριμένο ζωτικής σημασίας έργο.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved