z
Χαϊδάρι: Παραιτήθηκε από Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού ο Σταύρος Μπαλοδήμας
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-09-06 10:00:00

Την παραίτηση του από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού στο Χαϊδάρι, μας ενημερώνει ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης, Σταύρος Μπαλοδήμας, με επιστολή του:

"Σήμερα υπέβαλα στο δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια την παραίτησή μου από τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού, με την οποία με είχε τιμήσει από τον περασμένο Ιανουάριο.Τα θέματα του αθλητισμού στην πόλη μας, τα χειρίζεται, με εξαιρετική επιτυχία, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας κ. Αδαμοπούλου. Είναι προφανές ότι η παρουσία μου τους τελευταίους μήνες στο ρόλο του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού δημιούργησε δυσλειτουργίες, καθώς υπάρχουν αρμοδιότητες οι οποίες επικαλύπτονται από το ρόλο της Αντιδημάρχου, στην οποία φυσικά και δεν επιθυμώ να προκαλέσω το παραμικρό πρόβλημα στο έργο της.

Ευχαριστώ για την εξαίρετη συνεργασία όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα, τους κ.κ. Περγαντή, Πιτσικούλη, Παπαρούνα, Σκουρτόπουλο, Κατραμάδο, Παπακώστα, Τσέλιο, Παπαδά και την κ. Πρωτογέρου, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για τον αθλητισμό και τις αθλητικές υποδομές στην πόλη του Χαϊδαρίου.

Ευχαριστώ και πάλι το δήμαρχό μας για την τιμητική θέση που μου ανέθεσε και θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για ένα ακόμα Καλύτερο Χαϊδάρι. Είναι αυτονόητο ότι παραμένω στα καθήκοντα του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης του δήμου Χαϊδαρίου και θα αφοσιωθώ πλέον με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Σταύρος Μπαλοδήμας, δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης."

* Στην φωτογραφία (αρχείο) διακρίνονται: Θανάσης Σκουρτόπουλος, Ντίνα Αδαμοπούλου, Ελευθερία Τοκατλίδη, Δημήτρης Μαραβέλιας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Μπαλοδήμας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved