z
Εκλογικό «θρίλερ» στο Χαϊδάρι
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-05-19 01:30:00

Μεγάλη «μάχη» εκτυλίσσεται στον δήμο Χαιδαρίου, με τους τρεις υπόψηφιους (Μποζίκας, Ντηνιακός, Σελέκος), να παλεύουν για την 1η και 2η θεση που οδηγεί στον δευτερο γύρο.

 

Αρχικά, φάνηκε πως ο Βαγγέλης Ντηνιακός θα κατακτούσε εύκολα την πρωτιά, αλλά με την ενσωμάτωση περισσότερων εκλογικών τμημάτων, οι Ανδρέας Μποζίκας και Μιχάλης Σελέκος πλησίασαν και σε διάφορα χρονικά διαστήματα προσπέρασαν τον αντίπαλο τους.

 

01:10: Αυτή την ώρα, ο Μιχάλης Σελέκος διατηρεί ισχνό προβάδισμα, ακολουθεί ο Βαγγέλης Ντηνιακός και ο Ανδρέας Μποζίκας, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Θεόδωρος Σπηλιόπουλος, Πέμπτη η Ελένη Καμπόλη, έκτος ο Ηρακλής Δρούλιας ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Φουρλής και Ασπρογέρακας.

02:58: Ανατροπή σκηνικού με την ενσωμάτωση του 60 % των εκλογικών τμημάτων. Προηγείται ο Ανδρέας Μποζίκας με 18,37 %, ακολουθεί ο Μιχάλης Σελέκος με 17,89 %, ενώ τρίτος βρίσκεται ο Βαγγέλης Ντηνιακός με ποσοστό 17,16 %.

Για να δείτε live τα αποτελέσματα: http://westnews.gr/el/ellada/ta_apotelesmata_dimotikon_kai_perifereiakon_eklogon_sto_westnewsgr.html

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved