z
Χαϊδάρι: Οι νέοι του Ηρακλή Δρούλια μπροστά για μια καλύτερη πόλη
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-05-16 15:15:00

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση και οι συνδυασμοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να βρεθούν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και να διεκδικήσουν τη δημαρχία.

 

Ποιό είναι όμως το πολιτικό σκηνικό αναφορικά με τους νέους;

 

Η πλειοψηφία των νέων είναι αδιάφορη και αρκετά καχύποπτη προς οποιονδήποτε συνδυασμό. Αυτή η πραγματικότητα δυστυχώς έχει την υπογραφή των γενεών πριν από εμάς που διοίκησαν σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και μας έφθασαν ως εδώ.

 

Η αποχή όμως είναι δήλωση αδιαφορίας για το μέλλον. Ποια πρέπει να είναι, λοιπόν,  η συμβολή των νέων;

 

Οι νέοι , ως το δυναμικότερο κομμάτι της κοινωνίας έχουν λόγο, θέληση και πάθος. Αυτό που δυστυχώς έχουν είναι και η απογοήτευση και το αίσθημα παραίτησης. Δεν πρέπει όμως να ρίχνουμε τα όπλα.

 

Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε. Πάνω σε αυτή τη λογική αναλάβαμε πρωτοβουλία συμμετοχής και έκφρασης για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του δήμου.

 

Οι υπογράφοντες αποφασίσαμε να δοκιμαστούμε πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο με πάθος και όχι φόβο να προσφέρουμε και να τολμήσουμε.

 

Το όραμά μας συμπορεύθηκε με το όραμα δημιουργίας του Ηρακλή Δρούλια , ενός επιτυχημένου πολιτικού μηχανικού με γνώση από τη διοίκηση μεγάλων οργανισμών και με πάθος να προσφέρει και να αλλάξει το Χαϊδάρι στο οποίο μεγάλωσε και αγαπά.

 

Με φρέσκιες ιδέες, δημιουργικό πνεύμα και χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια νέα εποχή στο Χαϊδάρι. Διεκδικούμε την αλλαγή, την ανανέωση, την ανατροπή.

 

Επιβάλλεται να βγούμε μπροστά, να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Ζητάμε να εμπιστευτείτε τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, τη δική μας γενιά. Γιατί το μέλλον μας αφορά όλους.

 

ΟΧΙ στην αποχή.

 

ΝΑΙ στην ενεργό συμμετοχή.

 

ΝΑΙ στην ανάδειξη ηθικά άφθαρτων προσώπων.

 

Ναι σε μια νέα προοπτική που ανοίγεται για τη πόλη μας.

 

Αργυρόπουλος Γιώργος

 

Γεροδήμος Μιχάλης

 

Δρουβιώτη Κωνσταντίνα

 

Μαυράκη Στεφανία

 

Ουζούνογλου Χαρά

 

Πάντος Λεωνίδας

 

Στούπα Γεωργία

 

Χούτας  Νίκος

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι με το Όραμα Δημιουργίας-Ηρακλής Δρούλιας

 

Πανόπουλος Αγγελής, συνυπογράφει και υποστηρίζει την προσπάθειά μας για ένα Όραμα Δημιουργίας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved