z
ΕΝΠΟΧΑ: Όχι στη κατάχωση του πολιτισμού και της ιστορίας μας
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-06-14 00:45:00

Η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού για την κατάχωση του αποκαλυφθέντος από την αρχαιολογική σκαπάνη , αρχαίου τμήματος της Ιεράς οδού στην Αφαία , αποτελεί αποτρόπαιο γεγονός που προσβάλλει την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας .

Η Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου συνταυτισμένη με τις οργανώσεις και εκείνες τις κινήσεις πολιτών που αντιτίθενται σε αυτή την απόφαση , έλαβε μέρος στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον συγκεκριμένο χώρο και εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού .

Καλούμε πρωτίστως την δημοτική αρχή της πόλης να τεθεί επικεφαλής εκστρατείας ενημέρωσης , κινητοποιώντας όλους τους Πολίτες του Χαϊδαρίου  προκειμένου όλοι μαζί να εκδηλώσουμε έμπρακτα την αντίδρασή μας σε τέτοιες αποφάσεις που απαξιώνουν την Ιστορία , όχι μόνο της πόλης αλλά συνολικά της Πατρίδας μας .

Προτείνουμε :

Με πρωτοβουλία του Δήμου να πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση με την συμμετοχή των μελών του δημοτικού συμβουλίου , των κινήσεων και συλλογικοτήτων , των πρωτοβουλιών , των κοινωνικών , Εθνικοτοπικών και Πολιτιστικών φορέων και γενικότερα των Πολιτών της πόλης μας , με σκοπό τον συντονισμό των δράσεών μας για την άρση της απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού .

Η Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου θα συμμετέχει στην συνάντηση , όπου και όποτε αποφασιστεί καθώς και σε οιαδήποτε παρόμοια πρωτοβουλία και δράση .

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved