z
Σχόλιο της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-06-20 03:55:00

Με σελεμπριτοειδούς έμπνευσης ‘’κοινωνικές εκδηλώσεις’’, τύπου Μπητς βόλεϊ που διοργανώνει η δημοτική αρχή δεν αντιμετωπίζεται κανένα πρόβλημα της κοινωνίας.

Το ‘’Αγώνας Ζωής’’ δεν βρίσκει την αξία και το ουσιαστικό του περιεχόμενο με νόθες, ψευδό - επικοινωνιακού τύπου εκδηλώσεις ‘’ευαισθησίας’’.

Τέτοιες καταστάσεις λειτουργούν ως φαντασιακά υποκατάστατα, προβάλλοντας μια εικονική πραγματικότητα, ξένη προς την σκληρή καθημερινότητα που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Ιδιαίτερα στις σημερινές τραγικές συνθήκες που οι μνημονιακές πολιτικές εξαθλιώνουν χιλιάδες συμπατριώτες μας, ακυρώνοντας ακόμη και την πρόσβασή τους σε δομές υγείας, απαιτείται σοβαρότητα, αληθινή αλληλεγγύη, γνήσιο  και ανόθευτο ανθρωπισμό αλλά και συλλογικό αγώνα.

Την ίδια στιγμή που η δημοτική αρχή έχει επιλέξει αυτή την κακόγουστη, πανηγυρτζίδικη επικοινωνιακή πολιτική, συγχωνεύονται σχολεία στην πόλη μας, ενώ οι δανειστές – τροϊκανοί απαιτούν το κλείσιμο Νοσοκομείων, όπως το ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ στην περιοχή μας. Παράλληλα το χρέος του Δήμου αυξάνεται, παρά τις όποιες χρηματοοικονομικές ρυθμίσεις έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο κάθε καλοπροαίρετος συμπολίτης μας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved