z
Χαϊδάρι: «Όραμα Δημιουργίας – Ηρακλής Δρούλιας»
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-02-04 20:30:00

Με ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Ηρακλής Δρούλιας ενημερώνει για την ονομασία του δημοτικού του συνδυασμού, διαβάστε αναλυτικά:

Σε συνάντηση εξήντα περίπου φίλων, συνεργατών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ηρακλής Δρούλιας παρουσίασε το λογότυπο του δημοτικού του συνδυασμού, το οποίο θα αποτελέσει το “σήμα κατατεθέν” κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του διαδρομής προς την τελική εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου 2014.

Και το όνομα αυτού, «Όραμα Δημιουργίας – Ηρακλής Δρούλιας».

Σε δήλωσή του ο κ. Δρούλιας υπογράμμισε: «Παρουσιάζουμε το λογότυπο του συνδυασμού μας,  το οποίο είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Το όραμά μας για το Χαϊδάρι αρθρώνεται και συγκεκριμενοποιείται με τον πλέον έμπρακτο τρόπο στο Στρατηγικό μας Σχεδιασμό με την ονομασία “Χαϊδάρι 2020”.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να το γνωστοποιήσουμε προκειμένου να γίνει κτήμα των συμπολιτών μας. Με σχέδιο, ρεαλισμό, αποφασιστικότητα και τη συμμετοχική δράση των Πολιτών του Χαϊδαρίου μπορούμε το όραμα δημιουργίας να το κάνουμε πράξη».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved