z
Χαϊδάρι: Περιοδεία Ηρακλή Δρούλια στα καταστήματα της πόλης
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-31 22:00:00

Περιοδεία στους δυο κεντρικούς οδικούς άξονες, την Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου και την Στρατάρχου Καραϊσκάκη πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ηρακλής Δρούλιας.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του που συνοδευόταν από συνεργάτες του συναντήθηκε με καταστηματάρχες με τους οποίους συνομίλησε για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, με κυρίαρχο την πτώση του τζίρου και την αδυναμία τους να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ο κ. Ηρακλής Δρούλιας τους διαβεβαίωσε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου και από την στιγμή που οι Πολίτες του Χαϊδαρίου τον επιλέξουν για τον επόμενο Δήμαρχο της πόλης, η ενίσχυση της τοπικής αγοράς με μέτρα και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν, αποτελεί βασικό πυλώνα της νέας δημοτικής πολιτικής για την αγορά της πόλης και την γενικότερη τοπική επιχειρηματικότητα.

Ως άμεσο μέτρο θα είναι η μείωση των δημοτικών τελών καθώς και η δρομολόγηση όλων των διαδικασιών, σύμφωνα πάντοτε με τον Νόμο, προκειμένου οι τοπικοί επιχειρηματίες να είναι οι βασικοί προμηθευτές του Δήμου.

Επιπλέον δυο φορές τον χρόνο θα οργανώνεται διαφημιστική εκστρατεία με σκοπό την προβολή και ενίσχυση  της τοπικής αγοράς.

Ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας των τοπικών επιχειρήσεων με τον Δήμο και την διοίκησή του θα κατοχυρωθεί ως πάγια τακτική, σύμφωνα με την θέση που εξέφρασε ο κ. Ηρακλής Δρούλιας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved