z
Χαϊδάρι: Δημοτικό σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-03-07 12:25:00

Η Δ/νση Νεολαίας, Αθλητισμού & Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης ότι την Κυριακή 12 Μάρτη, θα ξεκινήσει το «Δημοτικό Σχολικό τουρνουά Ποδοσφαίρου», μια πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης την προηγούμενη χρονιά, αρχίζει να καθιερώνεται ως θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Η υλοποίηση και αυτής της διοργάνωσης, που αποτελεί μέρος του προγράμματος δράσης της Δ/νσης Νεολαίας, Αθλητισμού & Πολιτιστικών Υπηρεσιών που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη και ολόπλευρη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της πόλης.

Για την συμμετοχή στο Τουρνουά κάθε σχολείο οφείλει να συγκροτήσει 25 μέλη (το ανώτερο) αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών (και μαθητριών εάν το επιθυμούν) η οποία θα συνοδεύεται από εκπρόσωπο του σχολείου (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ή Εκπαιδευτικό ή μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων).

Οι αγώνες του Τουρνουά θα διεξάγονται Κυριακές πρωί στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ». Ο τρόπος (σύστημα) διεξαγωγής των αγώνων θα γνωστοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας  συμμετοχής των σχολείων.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου θα καλύψει την μετακίνηση των παιδιών από και προς το γήπεδο διεξαγωγής, ενώ σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει η απαραίτητη υγειονομική κάλυψη.

Σε όλα τα σχολεία θα απονεμηθούν έπαθλα (κύπελλα και μετάλλιο στους αγωνιζόμενους των 4 σχολείων που θα συμμετέχουν στους  ημιτελικούς και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο Τουρνουά).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved