z
Χαϊδάρι: Εκδήλωση της Ένωσης Πολιτών (video)
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-03-05 17:20:00

Μια ζεστή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου στην μεσημεριανή τους συνάντηση την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στην Ταβέρνα ‘’Το Λημέρι’’ στα Κουνέλια.
enpoxa_ekdhlosh 2.jpg
Καλό φαγητό, κρασί, μουσική και χορός αλλά και συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της πόλης του Χαϊδαρίου, αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας που βάλλεται από τα μνημόνια και τα επονείδιστα οικονομικά μέτρα, κυριάρχησαν στην πρώτη δημόσια συνάντηση της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου.

Η νέα Δημοτική κίνηση με τα αμεσοδημοκρατικά χαρακτηριστικά και τον καθαρό αντιμνημονιακό προσανατολισμό πραγματοποίησε αυτή την συνάντηση με σκοπό να γνωριστούν τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης, να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα της πόλης και ταυτόχρονα να αφήσουν πίσω τους για λίγο τις σκοτούρες και την σκληρή καθημερινότητα.

Κατά γενική ομολογία η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία καθώς έκδηλη ήταν η ικανοποίηση όλων των παρευρισκομένων.

Χωρίς τα καθιερωμένα κλισέ, όποιος επιθυμούσε να μιλήσει, πήρε τον λόγο και εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι την αρχή έκανε το μέλος της Ένωσης, γνωστός Χαϊδαριώτης, ο Μανώλης Διακάτος που μίλησε για την ανάγκη ανάπτυξης δράσεων αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης, ενώ υπογράμμισε την ανεξάρτητη πλεύση της Ένωσης Πολιτών.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ‘’Ο Πήγασος’’, Πλάτων Δεσάντης που αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης ανεξάρτητων συλλογικοτήτων καθώς και στην απουσία της σημερινής δημοτικής αρχής από τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους κατοίκους της.

Τέλος, ο οικονομολόγος Νίκος Νταουντάκης  με ολοφάνερη συγκίνηση ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τους φοιτητές από την Λάρισα που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους, εξαιτίας της ανάλγητης μνημονιακής πολιτικής της σημερινής συγκυβέρνησης, όπως υπογράμμισε με έμφαση.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved