z
Χαϊδάρι: Ένα σχολείο κόσμημα για την Γρηγορούσα (photos)
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-10-16 15:50:00

Ένα ακόμη ολοκαίνουργο σχολείο παραδόθηκε τις τελευταίες μέρες από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.

Συγκεκριμένα το 4ο Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου που επί πολλά έτη συστεγαζόταν με το 4ο Γυμνάσιο, επιτέλους βρήκε τη δική του στέγη και ήδη οι μαθητές στην περιοχή της Γρηγορούσας, παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε ένα διδακτήριο άξιο λόγου.



Ο σύλλογος διδασκόντων, Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και οι μαθητές, αντίκρισαν μια νέα πραγματικότητα λειτουργώντας πια στο νεόδμητο κτίριο του σχολείου, που αποτελούσε όραμα εδώ και αρκετά χρόνια, όπως δήλωσε στα Δυτικά Νέα ο κ. Δημήτρης Πανταγιάς, Διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου και συνέχισε λέγοντας:



«Το κτίριο παραδόθηκε αρκετούς μήνες πριν από τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσής του με την συμβολή του ΟΣΚ, του εργολάβου και τη στενή παρακολούθηση της πορείας του έργου από τον ίδιο προσωπικά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΚ κ. Ηρακλή Δρούλια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την υλοποίηση του χρόνιου οράματός μας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».



Την ημέρα των εγκαινίων παραβρέθηκε το επιτελείο της Διεύθυνσης κατασκευών της ΟΣΚ ΑΕ καθώς και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ηρακλής Δρούλιας, φανερά ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση του έργου. Επίσης, παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Τάσος Λυμπέρης και άλλοι εκπρόσωποι, ενώ από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ο πρόεδρος κ. Γρηγόρης Γάτσιος ευχήθηκε «να είναι καλοτάξιδη η γνώση για τους μαθητές που θα καθίσουν στα θρανία του… ένα σχολείο κόσμημα για την Γρηγορούσα».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved