z
Χαϊδάρι: Οι HaiΔaristas στον Διομήδειο Βοτανικό κήπο
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-11-09 16:05:00

Οι "δημιουργικές Κυριακές" των HaiΔaristas  έκαναν φθινοπωρινό ποδαρικό στις 18 Οκτώβρη και ως καλοί οικοδεσπότες βοηθήσανε στον συντονισμό τους καλέσματος του ΣΚΑΙ για πεζοπορία μέσα στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο στο πλαίσιο του «Όλοι μαζί μπορούμε».

Πάνω από 3.000 Αθηναίοι, είχαν την χαρά να περιηγηθούν σε αυτό το ανεκτίμητο  "διαμάντι" της πόλης, αλλά και όλης της Ελλάδας!

Τις ξεναγήσεις έκαναν οι εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου, αφού πρώτα με την βοήθεια της εθελοντικής ομάδας HaiΔaristas και της οργανωτικής ομάδας του ΣΚΑΙ με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Γιώργο Κεραμιτζόγλου, χώρισαν τους επισκέπτες σε ομάδες με τις χαρακτηριστικές πολύχρωμες κορδέλες που έχουν σε κάθε δράση τους.

Ήταν μια όμορφη Κυριακή με σύμμαχο τον καλό καιρό, με διττό αποτέλεσμα... Απολαύσαμε  την βόλτα μας και αποκτήσαμε νέες γνώσεις!

Άλλωστε όπως συνηθίζουν να λένε μέσα από τα social media οι ΗaiΔaristas, είναι όμορφο να Ζούμε την γειτονιά μας παρακινώντας μας κάθε φορά να γίνουμε ακόμη περισσότεροι, γιατί: Όλοι μαζί μπορούμε! Ας σηκωθούμε από τον καναπέ λοιπόν και να δημιουργήσουμε παρέα...

 

 

 

 

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved