z
Συνάντηση Βαγγέλη Ντηνιακού με Ανδρέα Παχατουρίδη
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-11-16 14:10:00

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά», Βαγγέλης Ντηνιακός με τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ και Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου Βασίλης Καρατζαφέρης.

Ο κ. Ντηνιακός και ο κ. Παχατουρίδης συζήτησαν για αρκετή ώρα σε καλό κλίμα για τα προβλήματα που υπάρχουν στη Δυτική Αθήνα γενικότερα αλλά και στο Χαϊδάρι ειδικότερα. Επίσης, συζήτησαν τρόπους που μπορούν να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα αν υπάρξουν από κοινού συνεργασίες.

Το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν ο χαρακτηρισμός του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου σε διατηρητέο χώρο ιστορικής μνήμης και απόδοσής του στον λαό του Χαϊδαρίου και ευρύτερα της Δυτικής Αθήνας.

Άλλωστε το συγκεκριμένο ψήφισμα κατατέθηκε από την δημοτική παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης όπου και ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Ο κ. Παχατουρίδης τάχθηκε υπέρμαχος της πρότασης και τόνισε ότι θα βοηθήσει όπως μπορεί ώστε να προχωρήσει το ζήτημα από την Περιφέρεια Αττικής ενώ δεσμεύτηκε να συζητηθεί το θέμα στο Δ.Σ. του ΑΣΔΑ.

Ο Χαϊδαριώτης επικεφαλής έκανε γνωστό πως  προωθεί το ψήφισμα στο Περιφερειακό συμβούλιο κάνοντας κάθε δυνατή ενέργεια για την υλοποίηση του. Όπως είπε ο κ. Ντηνιακός, ιδιαίτερα τώρα δεν μπορεί να  υπάρχει από κανένα  καμία δικαιολογία καθυστέρησης απόδοσης του χώρου  των στρατοπέδων  όχι μόνο στο λαό της πόλης μας αλλά και πολύ ευρύτερα.

Ο Β. Ντηνιακός έχει ήδη ζητήσει δημόσια από τον αναπληρωτή Υπ. Άμυνας Δ. Βίτσα  να προχωρήσει το  κορυφαίο αίτημα αφού και ο ίδιος όπως είναι γνωστό ως χαϊδαριώτης, όλα τα προηγούμενα χρόνια κατά τη κομματική και δημοτική  δράση του στο Χαϊδάρι το υποστήριζε θερμά.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved