z
Αυγουλέα-Λιναρδάτου: Φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-11-25 16:00:00

Με σκοπό την υποστήριξη του Χριστοδούλειου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών και στο πλαίσιο ποικίλων ανθρωπιστικών δράσεων που υλοποιούν τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου και θα κορυφωθούν λίγο πριν τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων, τη Δευτέρα 1/12/2014 και ώρα 14:30, στο Γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου «Γ. Βασιλόπουλος», διεξάγεται  ένας σπουδαίος φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου και το Σωματείο  Ελλήνων Ηθοποιών.

Με την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί: Γιάννης Αϊβάζης (3ος αρχηγός), Πάνος Βλάχος, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Καλαντζής (1ος αρχηγός), Πατρίκιος Κωστής, Στέλιος Κρητικός, Πέτρος Λαγούτης, Μιχάλης Μαρκάτης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Παύλος Ορκόπουλος, Γιάννης Παπαθανάσης, Κώστας Σόμμερ, Σπύρος Σπαντίδας, Λεονάρντο Σφοντούρης (2ος αρχηγός) και Κώστας Φραγκολιάς.

Την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου, η οποία αποτελείται από εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου, θα ενισχύσουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, Γέροντας Νικόλαος, Κότσαλος Ευάγγελος, Κωνσταντίνος Μισαηλίδης, Σταύρος Μισαηλίδης, Τσιρόγιαννης Παναγιώτης.

Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου ευχαριστούν θερμά  το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς και τα ακόλουθα καταστήματα και επιχειρήσεις  για την ευγενική χορηγία των δώρων που θα κληρωθούν:

• Hotel Porto Perissa

• Κατάστημα Ποδηλάτων «Top Cycles»

• Εστιατόριο «Βase Grill»

• Εστιατόριο «Billy’s Grill»

• Εστιατόριο «Χαλάλι»

• Κοσμήματα – Ρολόγια – Είδη Δώρων – Βαπτιστικά «Μπαντουβάνη»

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved