z
ΚΚΕ Δυτικής Αθήνας: Ανακοίνωση απάντηση για τον ΑΣΔΑ
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-11-25 20:10:00

Ο ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά  δίνει διαπιστευτήρια στην αστική τάξη. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Που εναγκαλίζεται με το ΣΕΒ. Που φτάνει να διαγράψει τον χαρακτηρισμό αμερικανοκίνητη για τη χούντα. Που υποτάσσει  τα πάντα στη δίψα του για κυβερνητικές καρέκλες. Που θεωρεί ότι όποιος δεν είναι μαζί του είναι εναντίον του.  Που ως διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής ψηφίζει μαζί με  άλλες δυνάμεις τον προϋπολογισμό Σγουρού. Που μαζεύει τα αποκαΐδια του ΠΑΣΟΚ και «ανοίγει» τις συμμαχίες του μέχρι τους εθνικιστές των ΑΝ.ΕΛ., έχει το θράσος σε ανακοίνωση που υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας να εγκαλεί το ΚΚΕ για τη στάση του στην εκλογή των οργάνων διοίκησης  του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (AΣΔΑ).

 

Το ΚΚΕ κράτησε, όπως παντού και πάντα, συνεπή στάση και απέρριψε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει την προεδρία για να είναι τάχα «ακηδεμόνευτος» ο σύνδεσμος, που στόχο είχε να εμπλέξει το ΚΚΕ στην προσπάθεια εξυπηρέτησης της πολιτικής του. Κρίνουν εξ΄ ιδίων τα αλλότρια από τα κομπρεμί που κάνουν με  άλλες δυνάμεις,  όπως  πρόσφατα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).

 

Η στάση του και στη συγκεκριμένη περίπτωση επιβεβαιώνει το ρόλο του ως «αριστερός» διαχειριστής και υπερασπιστής του συστήματος.

 

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ θα παλέψουν και στον ΑΣΔΑ, στο περιφερειακό συμβούλιο και στα δημοτικά συμβούλια, με γνώμονα την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, ανεξάρτητα αν αυτή προέρχεται από «δεξιούς» ή «αριστερούς» υπερασπιστές του συστήματος.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved