z
Αυγουλέα-Λιναρδάτου: Πρόγραμμα ανάγνωσης και δημιουργικότητας
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-11-15 12:00:00

Από την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και κάθε Παρασκευή 6.00μμ-7.00μμ, η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ Σ. ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ διοργανώνει μια «εκστρατεία αντιθέτων» με τίτλο «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο - Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στη βιβλιοθήκη», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ανάγνωσης και δημιουργικότητας που υλοποιεί.

 

Δημιουργικές δραστηριότητες όπως αναγνώσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παιχνίδι, χορός, δραματοποίηση, πειράματα, χειροτεχνίες θα προσελκύσουν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών και θα τα παρακινήσουν να διασχίσουν  τα μονοπάτια των βιβλίων, να γνωρίσουν νέους ήρωες, να κάνουν καινούρια ταξίδια. Σε έναν κόσμο όπου το γκρι και το μαύρο επικρατούν στις διαθέσεις όλων, η Σχολική μας Βιβλιοθήκη καλεί τα παιδιά να σκεφτούν ανάποδα, να σκεφτούν αντίθετα σε έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, φύση, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, μαγειρική, χρώματα, έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 7.00πμ-9.00πμ & 12.30μμ-15.00μμ με την υπεύθυνη Βιβλιοθήκης κα Έλλη Τσαΐρη.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved