z
Εξιτήριο πήρε ο Περιφερειάρχης Αττικής από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο
Κατηγορία : Περιφερειακά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-09-18 14:00:00

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, εξερχόμενος του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου υπεβλήθη επιτυχώς σε προγραμματισμένη προληπτική χειρουργική επέμβαση, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Ομότιμο Καθηγητή Ακτινολογίας και Διευθυντή της Μονάδας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρη Κελέκη, τον καθηγητή Χειρουργικής και Πρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεράσιμο Μπονάτσο, καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον επαγγελματισμό, τη φροντίδα και την υποστήριξη που του προσέφεραν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Παράλληλα, ο κύριος Σγουρός, ζητά με ιδιαίτερη έμφαση τόσο από τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, όσο και από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και να μην καταρρεύσει  ένα τόσο σημαντικό Πανεπιστημιακό Νοσηλευτικό Ίδρυμα, το οποίο παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες και την κοινωνία.

Τέλος, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Επίκουρο Καθηγητή της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών κ. Ελευθέριο Τσιάμη και στον Ειδικό Παθολόγο – Διαβητολόγο κ. Χρήστο Ζούπα για την ουσιαστική  συμβολή τους.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved