z
Φάση των 16: Κολομβία-Ουρουγουάη 2-0
Κατηγορία : Αθλητικά / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-29 01:10:00

Το απίθανο γκολ του MVP του Μουντιάλ μέχρι στιγμής, Χάμες Ροντρίγκες, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη 2-0 της Κολομβίας επί της Ουρουγουάης στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

 

Ο άσος της Μονακό ήταν σε μεγάλα κέφια και στο 28ο λεπτό έπιασε ένα φοβερό βολέ με το αριστερό, για να ανοίξει το σκορ υπέρ των "καφετέρος".

 

 

O Xάμες Ροντρίγκεζ μόλις έχει κάνει το 1-0 με απίθανο τρόπο

 

Η "σελέστε" έμοιαζε αρκετά κουρασμένη για να αντιδράσει και προσπαθούσε μόνο με τον Έντινσον Καβάνι να κάνει κάτι αξιοπρόσεκτο στην επίθεση. Ο 35χρονος Ντιέγκο Φορλάν δεν μπορούσε να βοηθήσει τον συμπατριώτη του και η απουσία του Λουίς Σουάρες ήταν εμφανής.

 

 

Η Ουρουγουάη δεν μπορούσε να αντιδράσει και τα 2 βαριά της πυροβολικά,Φορλάν και Καβάνι, σίγησαν

 

 

Ο Ντάβιντ Οσπίνα δεν νικήθηκε από τις -κατά κόρον- μακρινές προσπάθειες των Ουρουγουανών. Αντιθέτως, οι πιο οργανωμένες επιθέσεις των Κολομβιανών έφεραν το 2ο γκολ, ξανά από τον Χάμες Ροντρίγκες, με κοντινό πλασέ.

 

Το 5ο τέρμα του διεθνή μεσοεπιθετικού στη διοργάνωση "σκότωσε" τις ελπίδες των Ουρουγουανών, που παρότι πίεσαν, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

 

 

To 2-0 με σκόρερ τον Χάμες Ροντρίγκεζ και πάλι, έμελλε να είναι το τελικό σκορ

 

 

Γήπεδο: "Μαρακανά"

 

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο (81' Γκουαρίν), Χάμες Ροντρίγκες, Τεόφιλο Γκουτιέρες (68' Μεχία), Τζάκσον Μαρτίνες.

 

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μαρτίν Κάσερες, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Μάξι Περέιρα, Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Γκονσάλες (67' Αμπέλ Ερνάντες), Άλβαρο Περέιρα (53' Γκαστόν Ραμίρες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Φορλάν (53' Στουάνι), Καβάνι.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved